Fitnessapparatuur leasen

Fitnessapparatuur leasen biedt fitnessondernemers veel voordelen

Fitnessapparatuur leasen biedt ondernemers veel voordelen. Fitnesstoestellen leasen betekent voor jou als ondernemer dat je meer budget overhoudt voor belangrijke zaken zoals huisvesting, personeelskosten, marketing en communicatie. Daarom adviseren wij: lease fitnessapparatuur. En kies je voor tweedehands fitnessapparatuur leasen, dan bespaar je ook nog eens extra op de kosten.

Minder investeren, meer ruimte om te ondernemen

Wil je maximale ruimte om te ondernemen? Denk dan eens aan fitnessapparatuur leasen. Dat scheelt je een behoorlijke investering. Bij Fitlease kun je tweedehands, refurbished fitnesstoestellen leasen tegen verrassend scherpe, vaste maandelijkse kosten. Dat bespaart je bovendien een hoop tijdrovend gedoe met banken en financiers.

De voordelen van fitnessapparatuur leasen

  • flexibiliteit dankzij meer werkkapitaal en beschikbaar eigen vermogen
  • snel overschakelen naar een nieuwe lijn als je dat wilt
  • meer financiële ruimte
  • meer ruimte om te ondernemen
  • keuze uit nieuwe en tweedehands fitnesstoestellen

Fitnessapparatuur leasen is bij ons meer dan alleen financiering

Bij Fitlease draait leasen van fitnessapparatuur om meer dan alleen financiering. Het is een samenwerking. Dankzij onze ervaring weten wij als geen ander wat er komt kijken bij de oprichting van een sportschool of fitnessclub. Samen met jou als ondernemer bekijken wij vele aspecten, zoals de indeling van je fitnesscentrum en de mogelijkheden die jij je leden kunt bieden.

Nieuwe of tweedehands fitnessapparatuur leasen

Je kunt bij Fitlease nieuwe of tweedehands fitnessapparatuur leasen. Welke keuze je ook maakt, fitnesstoestellen leasen in plaats van kopen, maakt je als fitnessondernemer bijzonder flexibel.

Investeren in het kopen van fitnessapparatuur…?

Investeringen in fitnesstoestellen beïnvloeden je liquiditeitspositie, je werkkapitaal en het eigen vermogen van je onderneming.

…of toch liever fitnessapparatuur leasen?

Wil je niet jarenlang vastzitten aan je apparatuur omdat je investering nog niet is afbetaald? Bij Fitlease krijg je de ruimte om snel over te schakelen naar een nieuwe lijn als je dat wilt.

Meld je aan voor een gratis intakegesprek bij Fitlease!

Wil je gebruik maken van het gratis intakegesprek bij Fitlease en kijken naar jouw mogelijkheden? Vul dan je gegevens in en klik op ‘Versturen’