© Fitlease. Alle rechten voorbehouden.

Samen zorgeloos
aan het ondernemen

Als eigenaar van een of meer fitnesscentra heb je genoeg aan je hoofd. Je wilt je leden kwaliteit bieden, nieuwe leden aantrekken en tegelijk zorgen voor een gezonde businesscase. Wij zorgen, met meer dan 15 jaar ervaring en een enthousiast en deskundig team, voor de juiste service en ondersteuning.

Veelgestelde vragen

Financieringen in het algemeen en leasing in het bijzonder zijn voor veel mensen op voorhand al ‘abracadabra’. Hieronder vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen.
Wie leasen er zoal?
Lease is het instrument voor modern financieel management. Zowel relatief kleine ondernemingen als multinationals maken gebruik van lease, zolang hun kredietwaardigheid voldoende is.
Wat zijn de mogelijke looptijden van een contract?

Looptijden van een contract varieren van 12, 24, 36, 48 tot 60 maanden.

Hoe lang duurt het voordat ik een offerte heb?
U wordt zo snel mogelijk (na het aanleveren van alle juiste gegevens) voorzien van een vrijblijvende indicatieve offerte.
Betaal ik vooraf of achteraf?
U betaalt vooraf per maand.
Kan ik tussentijds van mijn leasecontract af?

Het leasecontract is bindend voor een vaste periode en in principe niet tussentijds opzegbaar. Wel kan het contract tussentijds opengebroken worden voor wijzigingen zoals: productwisseling (refresh), naamswijziging onderneming, etc. Daarnaast bestaat de mogelijkheid wel om het contract tussentijds af te kopen.

Kan iedereen leasen?
Vrijwel ieder bedrijf of stichting komt in principe in aanmerking voor leasing. Daarnaast zal een contract slechts worden afgesloten indien de kredietwaardigheid van de klant het toelaat. Wanneer een klant niet kredietwaardig blijkt te zijn kan de lease niet doorgaan. Het sluiten van een leasecontract wordt dan te risicovol voor de leasemaatschappij.
Kan ik als particulier ook leasen?
Lease voor particulieren bestaat, echter FitLease biedt slechts Business to Business leases aan.
Wat gebeurt er met de apparatuur aan het einde van de lease?

Dit is afhankelijk van uw wensen. De eindopties bestaan uit het overnemen van de apparatuur, het vernieuwen van de apparatuur of het retourneren van de apparatuur.

Is leasen vergelijkbaar met het leasen van een auto?
Het is hetzelfde concept. U betaalt voor de apparatuur tijdens het gebruik. Bij veroudering heeft u vaak (afhankelijk van de apparatuur) de mogelijkheid om de apparatuur (gedeeltelijk) te vernieuwen.
Waar kan ik met mijn vragen terecht?
U kunt ons bellen op nummer 0548-539720 of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Hebt u vragen?

Geen geld en wel een sportschool starten? Financier nieuwe of gebruikte fitnessapparatuur.

© Fitlease. Alle rechten voorbehouden.
Ontwerp en realisatie door Identiteit & Media.
Algemene voorwaarden | Privacy policy | Sitemap