Klantenservice

Net als u houden wij ook niet van wachten, en zodra u een aankoop heeft gedaan wilt u ook dat uw apparatuur zo snel mogelijk wordt geleverd. Mocht een tijdige levering onverhoopt niet lukken? Dan wordt u apparatuur kosteloos nageleverd en zorgen we, indien gewenst, tijdelijk voor vervangende apparatuur.

Zo zijn we samen zorgeloos aan het ondernemen.

Veelgestelde vragen

Lease is het instrument voor modern financieel management. Zowel relatief kleine ondernemingen als multinationals maken gebruik van lease, zolang hun kredietwaardigheid voldoende is.

De looptijd van een contract hangt nauw samen met de economische levensduur en met de aard van het object.

Bij operational lease moet er met minimaal 15% restwaarde gecalculeerd worden. Afhankelijk van het te leasen object en de looptijd van de lease kan met een hogere restwaarde worden gecalculeerd.

U wordt per direct, via de elektronische snelweg, voorzien van een vrijblijvende indicatieve offerte.

U betaalt vooraf per maand.

Het leasecontract is bindend voor een vaste periode en in principe niet tussentijds opzegbaar. Wel kan het contract tussentijds opengebroken worden voor wijzigingen zoals: productwisseling (refresh), naamswijziging onderneming, etc.

Vrijwel ieder bedrijf of stichting komt in principe in aanmerking voor leasing. Daarnaast zal een contract slechts worden afgesloten indien de kredietwaardigheid van de klant het toelaat. Wanneer een klant niet kredietwaardig blijkt te zijn kan de lease niet doorgaan. Het sluiten van een leasecontract wordt dan te risicovol voor de leasemaatschappij.

Lease voor particulieren bestaat, echter FitLease biedt slechts Business to Business leases aan.

Dit is afhankelijk van uw wensen. De eindopties verschillen per leaseprogramma, zoals: aankopen tegen een symbolisch bedrag, tegen marktwaarde, tegen een percentage van de orginele kosten of terugsturen naar FitLease.

Het is hetzelfde concept. U betaalt voor de apparatuur tijdens het gebruik. Bij veroudering heeft u vaak (afhankelijk van de apparatuur) de mogelijkheid om de apparatuur (gedeeltelijk) te vernieuwen.

U kunt ons bellen op nummer 0548-539720.

Meld je aan voor een gratis intakegesprek bij Fitlease!

Wil je gebruik maken van het gratis intakegesprek bij Fitlease en kijken naar jouw mogelijkheden? Vul dan je gegevens in en klik op ‘Versturen’