© Fitlease. Alle rechten voorbehouden.

Vraag uw lease aan

Als ondernemer investeert u regelmatig in uw bedrijf. U volgt immers de ontwikkelingen op de voet. Maar investeren heeft invloed op uw liquiditeitspositie, uw werkkapitaal en op het eigen vermogen van uw onderneming. Een serieus alternatief is dan het leasen van uw nieuwe fitnessapparatuur.Zo ontwikkelt u zelf meer ruimte om te ondernemen. Bovendien hoeft u geen aparte afspraak te maken met uw bank of een leasemaatschappij over de financiering van uw plannen.

Bereken vrijblijvend uw maandlasten en vul uw contactgegevens in

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Ongeldige invoer
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Ongeldige invoer
Veel Gestelde Vragen

Vind antwoorden op
Veelgestelde vragen

Welke lease mogelijkheden bieden jullie aan?

Operationale lease:

Operational lease is juridisch gezien huur. Na de looptijd bestaat de mogelijkheid het object in eigendom te verwerven. Doordat het object gedurende de “huurperiode” niet bij u op de balans staat, gaat de door u aangegane verplichting niet ten koste van uw solvabiliteit. Financiële ratio’s blijven in stand. U hoeft immers geen financiering aan te trekken voor de aanschaf (off-balance funding). Omdat het object bij funder op de balans staat, is operational lease toegankelijker dan financial lease. Wij geven u graag advies.

Sale and lease back:

Een gezonde liquiditeit geeft een goede nachtrust. Wanneer u behoefte heeft aan meer werkkapitaal, kunt u een sale and leaseback constructie overwegen voor de meest uiteenlopende apparatuur. Sale and lease back biedt de mogelijkheid om kapitaal vrij te spelen door een object dat u reeds in bezit heeft, te verkopen aan de leasemaatschappij en terug te huren met een optie tot koop. Wij zien deze vorm van financiering sinds Covid19 een vlucht nemen. Tijdens een gesprek vertellen wij u graag meer.

Kan ik ook gebruikte fitness apparatuur leasen?

Bij Fitlease kan ook gebruikt materieel geleased worden. Een goed onderhouden gebruikte machine werkt net zo goed als een nieuwe machine, maar is voordeliger in aanschaf. Daardoor zijn de maandlasten lager dan bij een nieuwe machine. Wij doen u graag een voorstel voor lease van een goed onderhouden of gereviseerde tweedehands machine.

Hoe zit het met de BTW?

Bij operational lease ontvangt de gebruiker maandelijks een factuur mét btw. De btw is verrekenbaar, tenzij de gebruiker is vrijgesteld van btw.

Bij financial lease ontvangt de gebruiker tegelijk met de factuur voor de eerste termijn, ook een factuur met (alleen) de btw voor de gehele overeenkomst. De te betalen btw is verrekenbaar, tenzij de gebruiker is vrijgesteld van btw.

© Fitlease. Alle rechten voorbehouden.
Ontwerp en ontwikkeling door Gijs®.
Algemene voorwaarden | Privacy policy | Sitemap