© Fitlease. Alle rechten voorbehouden.

Nieuwe fitnessapparatuur leasen bij Fitlease

Ontdek de voordelen van het leasen van nieuwe fitnessapparatuur bij Fitlease, waar we innovatie, kwaliteit en klantenservice combineren om uw fitnessonderneming te ondersteunen.

Waarom kiezen voor nieuwe fitnessapparatuur leasen bij Fitlease?

Innovatie en kwaliteit voorop

Bij Fitlease staat de kwaliteit van uw fitnessapparatuur centraal. Wij bieden de nieuwste en meest geavanceerde apparatuur aan, van cardio-apparaten tot krachtstations, om uw fitnessstudio te voorzien van topapparatuur.

Flexibele leaseplannen voor elke behoefte

Elke onderneming is uniek, en daarom bieden wij leaseplannen die aansluiten bij uw specifieke wensen en budget. Of u nu op zoek bent naar korte- of langetermijnoplossingen, wij hebben een plan dat bij uw bedrijf past.

Kostenbesparing en cashflowbeheer

Leasen is een effectieve manier om uw sportschool uit te rusten met de nieuwste apparatuur zonder grote investeringen vooraf. Dit helpt u om uw cashflow te beheren en toch te genieten van de voordelen van nieuwe apparatuur.

Zorgeloos onderhoud en ondersteuning

Kies voor een zorgeloze ervaring met Fitlease. Wij verzorgen het onderhoud en eventuele reparaties van uw geleasde apparatuur, zodat u zich kunt focussen op uw klanten en bedrijf.

Eenvoudig en efficiënt leasen

Het leasen van nieuwe fitnessapparatuur is bij Fitlease een eenvoudig en snel proces. Ons team ondersteunt u bij elke stap, van de keuze van uw apparatuur tot de levering en installatie.

Wat vertellen klanten over Fitlease.nl?

Fitlease biedt scherpe maandelijkse prijzen voor een vooraf afgesproken leasetermijn. Mocht jij als fitness ondernemer of beginnend sportschoolhouder graag meer willen weten over het leasen van fitnesstoestellen: neem dan contact met ons op! Wij helpen je graag verder en sturen je indien gewenst graag een vrijblijvende offerte.

 • “Fitlease.nl biedt je de mogelijkheid om te groeien als bedrijf, samen met deskundig advies over apparaten die passend zijn in jou fitnesscentrum. Het persoonlijke contact vinden wij het fijnst als bedrijf!”
  Janick Leusink / Força Fit
 • “Wij zijn een startende fitnessclub en liepen tegen bepaalde punten aan waarbij Fitlease ons onwijs goed geholpen heeft. Onder andere met het maken van bepaalde keuzes zowel achter de schermen als van de apparatuur.”
  Steve Suppan / Gym Suppan
  Trots op ons loyale en constant
  groeiende klantenbestand
  2004
  Al meer dan 17 jaar ervaring
  40.000+
  Toestellen verleast
  1.500+
  Klanten

  Start vandaag met Fitlease

  Bent u klaar om uw fitnessonderneming te verrijken met nieuwe, hoogwaardige fitnessapparatuur? Neem contact op met Fitlease en ontdek hoe wij u kunnen ondersteunen bij het bereiken van uw doelen.
  © Fitlease. Alle rechten voorbehouden.
  Ontwerp en ontwikkeling door Gijs®.
  Algemene voorwaarden | Privacy policy | Sitemap