© Fitlease. Alle rechten voorbehouden.

De voordelen van fitnessapparatuur leasen bij Fitlease

Het leasen van fitnessapparatuur bij Fitlease biedt een breed scala aan voordelen. Of u nu een gevestigde sportschoolbezitter bent of net begint met uw fitnessstudio, onze lease-opties zijn ontworpen om u te helpen slagen.

Voordelen van Leasen

Het leasen van fitnessapparatuur biedt een aantal significante voordelen voor uw onderneming. Hier zijn enkele van de belangrijkste voordelen van het kiezen voor leasing bij Fitlease:

Meer financiële flexibiliteit

Leasen beschermt uw kaspositie en kan de druk op uw rekening-courant bij uw huisbankier verlichten. Dit biedt u meer financiële ruimte om te groeien en uw bedrijf uit te breiden.

Investeer op het juiste moment

Met leasing kunt u investeren in nieuwe fitnessapparatuur wanneer het operationeel noodzakelijk is, niet alleen wanneer u voldoende kapitaal beschikbaar heeft. Dit betekent dat u uw apparatuur kunt updaten of vervangen zodra u het nodig heeft.

Slim gebruik van werkkapitaal

Leasen stelt u in staat om uw werkkapitaal te besteden aan zaken die mogelijk niet financierbaar zijn, zoals medewerkers, marketing en onderzoek en ontwikkeling. Deze investeringen kunnen een hoge return on investment opleveren en helpen bij de groei van uw bedrijf.

Duidelijke budgettering

Leaseovereenkomsten geven u een duidelijk inzicht in uw toekomstige kosten. Dit maakt het gemakkelijker om te budgetteren en financiële planning te doen.

Off-balance financiering

Bij een operationele lease zijn de kosten alleen zichtbaar op de verlies- en winstrekening. Dit betekent dat de lease geen invloed heeft op uw balans, wat uw financiële rapportage kan vereenvoudigen.

Ontdek meer over leasen bij Fitlease

Leasen bij Fitlease kan uw onderneming een competitief voordeel geven. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe wij u kunnen helpen.
Trots op ons loyale en constant
groeiende klantenbestand
2004
Al meer dan 17 jaar ervaring
40.000+
Toestellen verleast
1.500+
Klanten
Wat vertellen klanten over Fitlease.nl?
We hebben een aantal van onze klanten gevraagd om hun ervaringen te delen, zodat we onze dienst nóg meer kunnen verbeteren. Wij doen er dan ook alles aan om je goed van dienst te zijn en zijn daar best een beetje trots op!
 • “Fitlease.nl biedt je de mogelijkheid om te groeien als bedrijf, samen met deskundig advies over apparaten die passend zijn in jou fitnesscentrum. Het persoonlijke contact vinden wij het fijnst als bedrijf!”
  Janick Leusink / Força Fit
 • “Wij zijn een startende fitnessclub en liepen tegen bepaalde punten aan waarbij Fitlease ons onwijs goed geholpen heeft. Onder andere met het maken van bepaalde keuzes zowel achter de schermen als van de apparatuur.”
  Steve Suppan / Gym Suppan
  © Fitlease. Alle rechten voorbehouden.
  Ontwerp en ontwikkeling door Gijs®.
  Algemene voorwaarden | Privacy policy | Sitemap