© Fitlease. Alle rechten voorbehouden.

Tweedehands fitnessapparatuur leasen of kopen

Tweedehands fitnessapparatuur is voor veel fitnesscentra en sportscholen een uitstekend alternatief voor nieuwe fitnessapparaten Al tientallen jaren zijn wij actief op de markt van gebruikte fitnesstoestellen. Bij Fitlease vind je een mooi assortiment hoogwaardige tweedehands fitnesstoestellen, een tweede leven voor gebruikte fitnessapparatuur: betaalbaar en duurzaam.

Al tientallen jaren specialisten in gebruikte fitnesstoestellen

Specialisten in gebruikte fitnesstoestellen. Dat zijn wij van huis uit, al tientallen jaren. Als één van de eersten in Nederland specialiseerden wij ons in de verkoop van tweedehands fitnessapparatuur. Het gaat hierbij om tweedehands fitnesstoestellen: hoogwaardige functionele kwaliteit waar hooguit een enkele gebruikersspoor op zit.

Fitnessapparatuur leasen is bij ons meer dan alleen financiering

Bij Fitlease draait leasen van fitnessapparatuur om meer dan alleen financiering. Het is een samenwerking. Dankzij onze ervaring weten wij als geen ander wat er komt kijken bij de oprichting van een sportschool of fitnessclub. Samen met jou als ondernemer bekijken wij vele aspecten, zoals de indeling van je fitnesscentrum en de mogelijkheden die jij je leden kunt bieden.

Een jaar garantie op onze tweedehands fitnesstoestellen

Wij staan voor onze kwaliteit. Daarom krijg je bij ons een jaar garantie op alle 2de handse fitnessapparatuur die je aanschaft. En of het nou binnen of buiten de garantie valt, met onze onberispelijke service staan wij klaar voor al onze klanten.

Blijf je financiële positie verbeteren met Fitlease

Wil je ook op langere termijn blijven werken aan verbetering van de financiële positie van je fitnesscentrum of sportschool? Fitlease blijft hierover graag met jou in contact. Want het leasen van tweedehands fitnessapparatuur is bij Fitlease veel meer dan alleen maar een financiering. Met een schat aan knowhow op het gebied van ondernemerschap in de fitnessbranche en fitnessapparatuur staan wij je graag bij met advies.

Topmerken fitnesstoestellen

Fitlease biedt een zeer breed assortiment gebruikte fitnessapparatuur van de beste merken. Topmerken in ons assortiment zijn:

 • Panatta tweedehands
 • Technogym tweedehands
 • Life Fitness tweedehands
 • Matrix tweedehands
Trots op ons loyale en constant
groeiende klantenbestand
2004
Al meer dan 17 jaar ervaring
40.000+
Toestellen verleast
1.500+
Klanten
Wat vertellen klanten over Fitlease.nl?
We hebben een aantal van onze klanten gevraagd om hun ervaringen te delen, zodat we onze dienst nóg meer kunnen verbeteren. Wij doen er dan ook alles aan om je goed van dienst te zijn en zijn daar best een beetje trots op!
 • “Fitlease.nl biedt je de mogelijkheid om te groeien als bedrijf, samen met deskundig advies over apparaten die passend zijn in jou fitnesscentrum. Het persoonlijke contact vinden wij het fijnst als bedrijf!”
  Janick Leusink / Força Fit
 • “Wij zijn een startende fitnessclub en liepen tegen bepaalde punten aan waarbij Fitlease ons onwijs goed geholpen heeft. Onder andere met het maken van bepaalde keuzes zowel achter de schermen als van de apparatuur.”
  Steve Suppan / Gym Suppan
  © Fitlease. Alle rechten voorbehouden.
  Ontwerp en ontwikkeling door Gijs®.
  Algemene voorwaarden | Privacy policy | Sitemap