© Fitlease. Alle rechten voorbehouden.

Lease: een moderne vorm van financieren

Lease is een moderne vorm van financieren. In het hedendaagse bedrijfsleven ligt de nadruk meer op het gebruik van een bedrijfsmiddel en niet zozeer op het bezit ervan. Het bezit van bedrijfsmiddelen betekent vaak forse investeringen van de ondernemer waardoor de bestedingsruimte wordt beperkt. Enerzijds is het een forse aanslag op de liquiditeit en anderzijds beperkt het de kredietruimte bij de bank.

Wat maakt leasen anders dan een gewone lening bij de bank?

Bij leasen wordt een bepaald object gefinancierd voor een vooraf afgesproken periode.

Voor de leaseperiode wordt een vaste rente- en een vast termijnbedrag vastgesteld, zodat u precies weet wat u bijvoorbeeld maandelijks moet betalen en voor hoe lang.

Leasing kan ook extra diensten bevatten, zoals verzekering, softwarefinanciering en bijvoorbeeld installatiekosten.

Leasing staat los van andere leningen, de kredietlimiet bij de bank blijft dus onaangetast.

Trots op ons loyale en constant
groeiende klantenbestand
2004
Al meer dan 17 jaar ervaring
40.000+
Toestellen verleast
1.500+
Klanten
Wat vertellen klanten over Fitlease.nl?
We hebben een aantal van onze klanten gevraagd om hun ervaringen te delen, zodat we onze dienst nóg meer kunnen verbeteren. Wij doen er dan ook alles aan om je goed van dienst te zijn en zijn daar best een beetje trots op!
 • “Fitlease.nl biedt je de mogelijkheid om te groeien als bedrijf, samen met deskundig advies over apparaten die passend zijn in jou fitnesscentrum. Het persoonlijke contact vinden wij het fijnst als bedrijf!”
  Janick Leusink / Força Fit
 • “Wij zijn een startende fitnessclub en liepen tegen bepaalde punten aan waarbij Fitlease ons onwijs goed geholpen heeft. Onder andere met het maken van bepaalde keuzes zowel achter de schermen als van de apparatuur.”
  Steve Suppan / Gym Suppan
  © Fitlease. Alle rechten voorbehouden.
  Ontwerp en ontwikkeling door Gijs®.
  Algemene voorwaarden | Privacy policy | Sitemap