© Fitlease. Alle rechten voorbehouden.

Lease heeft de afgelopen jaren een verandering ondergaan

Hoewel het nog niet zo lang geleden was dat met name ICT apparatuur geschikt was voor lease, heeft deze financieringsvorm de afgelopen jaren een verandering ondergaan. In principe kunnen bijna alle roerende goederen vandaag de dag in een lease worden opgenomen.

Roerende goederen die zoal opgenomen kunnen worden in een lease

De goederen moeten een zelfstandige eenheid vormen, dus geen onderdeel van een geheel zijn (zoals bijvoorbeeld enkel onderdelen). Daarnaast moet er sprake zijn van een voorspelbaar waarde verloop, dit om de risico’s van de financiering in te kunnen schatten.

Cardio apparatuur

Kracht apparatuur

Tweedehands cardio apparatuur

Tweedehands fitness apparatuur

Trots op ons loyale en constant
groeiende klantenbestand
2004
Al meer dan 17 jaar ervaring
40.000+
Toestellen verleast
1.500+
Klanten
Wat vertellen klanten over Fitlease.nl?
We hebben een aantal van onze klanten gevraagd om hun ervaringen te delen, zodat we onze dienst nóg meer kunnen verbeteren. Wij doen er dan ook alles aan om je goed van dienst te zijn en zijn daar best een beetje trots op!
 • “Fitlease.nl biedt je de mogelijkheid om te groeien als bedrijf, samen met deskundig advies over apparaten die passend zijn in jou fitnesscentrum. Het persoonlijke contact vinden wij het fijnst als bedrijf!”
  Janick Leusink / Força Fit
 • “Wij zijn een startende fitnessclub en liepen tegen bepaalde punten aan waarbij Fitlease ons onwijs goed geholpen heeft. Onder andere met het maken van bepaalde keuzes zowel achter de schermen als van de apparatuur.”
  Steve Suppan / Gym Suppan
  © Fitlease. Alle rechten voorbehouden.
  Ontwerp en ontwikkeling door Gijs®.
  Algemene voorwaarden | Privacy policy | Sitemap