© Fitlease. Alle rechten voorbehouden.

De financiering die wij aanbied aan onze klanten is een operational lease

Operationele lease is niet meer dan een huur / koop overeenkomst, dat houd in dat je voor een periode van 12, 24, 36, 48 of 60 maanden afhankelijk van het totaal te financieren bedrag  en de maandtermijn (bedrag) een overeenkomst aan gaat.

Operationele lease overeenkomst

In deze periode (de looptijd van het contract/overeenkomst) betaal je een vast bedrag, je krijgt dan maandelijks een factuur incl. Btw en deze Btw is maandelijks aftrekbaar zoals gewone facturen.

Hoe zit het met rente en verzekering?

Het maand bedrag is incl. rente en verzekering, en gelang naar keuze kunnen we daar ook 2 x per jaar preventief onderhoud in mee nemen maar dit is ook afhankelijk van de keuze in materialen. Tijdens de lease periode is het altijd mogelijk om materiaal toe te voegen we plaatsen er dan een contract naast.

Voorbeelden van operational lease

Bij einde van de financiering ’s periode (12, 24, 36, 48 of 60 maanden) hebben we altijd een slot termijn. Het slot termijn is meestal 15% van het totale bedrag .

Voorbeeld: een financiering van 10.000 euro over een looptijd van 60 maanden is het rest bedrag € 1500,00.

Na betaling van het rest bedrag wij noemen het ook DE KOOP OPTIE, (je bent het namelijk niet verplicht) zijn alle materialen conform lease contract van jou, veel van onze klanten stoppen het weer in een nieuwe financiering en kiezen weer nieuwe spullen met bijbehorend een nieuwe lease overeenkomst.

De voordelen van een operationele lease is dat:

 • De materialen niet op je Balans komen en je heb in de boekhouding geen schuld , dus zou je ooit bij de bank moeten lenen voor een verbouwing of wat dan ook kunnen ze deze financiering nooit mee rekenen.
 • Btw is maandelijks aftrekbaar.
 • Mocht je de financiering niet meer kunnen betalen door wat voor een reden dan ook halen we alleen de spullen op , dus blijft de klant niet met een hoge rest schuld zitten.
 • Tijdens de financiering periode heb je geen extra kosten het afgesproken maand bedrag geld voor de hele periode.

Hier even een reken voorbeeld

 • Investeren Lease bedrag: € 10.000,00
 • Looptijd in maanden: 60
 • Maandbedrag: € 212,47
 • Koop optie einde contract: € 1.500,00
Trots op ons loyale en constant
groeiende klantenbestand
2004
Al meer dan 17 jaar ervaring
40.000+
Toestellen verleast
1.500+
Klanten
Wat vertellen klanten over Fitlease.nl?
We hebben een aantal van onze klanten gevraagd om hun ervaringen te delen, zodat we onze dienst nóg meer kunnen verbeteren. Wij doen er dan ook alles aan om je goed van dienst te zijn en zijn daar best een beetje trots op!
 • “Fitlease.nl biedt je de mogelijkheid om te groeien als bedrijf, samen met deskundig advies over apparaten die passend zijn in jou fitnesscentrum. Het persoonlijke contact vinden wij het fijnst als bedrijf!”
  Janick Leusink / Força Fit
 • “Wij zijn een startende fitnessclub en liepen tegen bepaalde punten aan waarbij Fitlease ons onwijs goed geholpen heeft. Onder andere met het maken van bepaalde keuzes zowel achter de schermen als van de apparatuur.”
  Steve Suppan / Gym Suppan
  © Fitlease. Alle rechten voorbehouden.
  Ontwerp en ontwikkeling door Gijs®.
  Algemene voorwaarden | Privacy policy | Sitemap