© Fitlease. Alle rechten voorbehouden.

Het is vaak een strategische beslissing om te leasen

Lease is voor vrijwel iedere ondernemer interessant. Het is vaak een strategische beslissing gebaseerd op de vele voordelen die lease ten opzichte van koop biedt. Lease is met name interessant voor bedrijven die:

 • hun balansverhouding willen verbeteren (‘off-balance’)
 • hun productiecapaciteit willen uitbreiden, zonder de eigen liquiditeit en kredietruimte aan te tasten
 • budgettaire beperkingen hebben
 • slechts huur verplichtingen mogen aangaan (b.v. non-profit organisaties)

Leasen is niet altijd mogelijk

Helaas is lease niet voor iedere ondernemer mogelijk. Leasing is namelijk een lening op middellange termijn en aangezien de financiers altijd zekerheid willen, is het belangrijk te weten of het bedrijf aan alle toekomstige betalingsverplichtingen kan voldoen. Zonder enige zekerheid hiertoe zal de financierder de klant simpelweg weigeren. Bedrijven met de volgende kenmerken kunnen daarom worden uitgesloten:

Verliesgevende bedrijven (gedurende het laatste jaar of jaren)

Bedrijven met een negatief eigen vermogen

Bedrijven met te weinig zekerheden t.o.v van de investering. Als vuistregel geldt een garantie vermogen van minimaal 20%!

Trots op ons loyale en constant
groeiende klantenbestand
2004
Al meer dan 17 jaar ervaring
40.000+
Toestellen verleast
1.500+
Klanten
Wat vertellen klanten over Fitlease.nl?
We hebben een aantal van onze klanten gevraagd om hun ervaringen te delen, zodat we onze dienst nóg meer kunnen verbeteren. Wij doen er dan ook alles aan om je goed van dienst te zijn en zijn daar best een beetje trots op!
 • “Fitlease.nl biedt je de mogelijkheid om te groeien als bedrijf, samen met deskundig advies over apparaten die passend zijn in jou fitnesscentrum. Het persoonlijke contact vinden wij het fijnst als bedrijf!”
  Janick Leusink / Força Fit
 • “Wij zijn een startende fitnessclub en liepen tegen bepaalde punten aan waarbij Fitlease ons onwijs goed geholpen heeft. Onder andere met het maken van bepaalde keuzes zowel achter de schermen als van de apparatuur.”
  Steve Suppan / Gym Suppan
  © Fitlease. Alle rechten voorbehouden.
  Ontwerp en ontwikkeling door Gijs®.
  Algemene voorwaarden | Privacy policy | Sitemap