© Fitlease. Alle rechten voorbehouden.

Eigen sportschool beginnen

Ga je een sportschool openen? Of ben je van plan om een fitnesscentrum of boutique fitness te beginnen? Dan krijg je te maken met hoge opstartkosten. Eén van de grootste tips voor het beginnen van een eigen sportschool is om fitnessapparatuur te leasen. Het leasen van fitnessapparatuur wanneer je een eigen sportschool gaat openen, is namelijk erg voordelig.

Zeer aantrekkelijk voor starters in de fitnessbranche

Ga jij je eigen sportschool openen? Voor starters in de fitnessbranche die een eigen fitness openen of een eigen (kleine) sportschool beginnen is het zeer aantrekkelijk om in zee te gaan met Fitlease. Want dankzij de leaseconstructie blijft je liquiditeitspositie intact. En dat geeft jou maximale ruimte om te ondernemen, financiële middelen voor bijvoorbeeld:

Marketing

Het werven en binden van leden kost best veel tijd, energie en vooral geld als je een eigen sportschool gaat beginnen. Dit is echter wel je primaire inkomstenbron. Want zonder leden kan jouw fitnesscentrum niet bestaan.

Vastgoed

Je eigen fitness beginnen? Dan is de locatie van je fitnesscentrum heel belangrijk. Een aantrekkelijk pand dat goed bereikbaar is – zowel met de auto, op de fiets, te voet als met het openbaar vervoer – levert een belangrijke bijdrage aan de succesformule als je gaat beginnen met een sportschool. Hoe mooier en beter de plek, hoe hoger de huisvestingskosten.

Medewerkers

Personeelskosten zijn hoog. Je kunt echter niet zonder vakkundige, klantvriendelijke en betrouwbare medewerkers. Ook hieraan hangt een prijskaartje. Kortom: ga jij je eigen fitness starten, zorg er dan voor dat je voldoende liquide middelen tot je beschikking hebt voor deze belangrijke zaken. En investeer niet al je geld in fitnesstoestellen. Fitnessapparatuur leasen bij Fitlease geeft jou de ruimte die je nodig hebt om verstandig en doelgericht te ondernemen.
Trots op ons loyale en constant
groeiende klantenbestand
2004
Al meer dan 17 jaar ervaring
40.000+
Toestellen verleast
1.500+
Klanten

Eigen sportschool starten: waarom fitnessapparatuur leasen?

Voor starters in de fitnessbranche die een eigen sportschool openen, biedt Fitlease een geweldige uitkomst. Een eigen sportschool betekent namelijk dat je flink moet investeren, er is een flinke investering nodig voordat de eerste sporters hun kracht- & cardiotrainingen bij jou kunnen gaan doen. Wanneer je ervoor kiest om zelf al je fitnessapparaten te kopen, dan lopen de kosten al snel erg hoog op. Daardoor kun je het financiële overzicht kwijtraken waardoor er te weinig geld overblijft voor andere belangrijke zaken. Door fitnessapparatuur te leasen bij het beginnen van een eigen sportschool, houdt je maximale ruimte over om te ondernemen.

Lease van fitnessapparaten voor beginnende sportschoolhouders

Bij het beginnen van een eigen sportschool komt veel kijken. Je moet er natuurlijk voor zorgen dat sporters hun ding kunnen doen op de apparaten, maar je moet ook zorgen voor nieuwe leden en personeel dat helpt om je sportschool te onderhouden. Door fitnessapparatuur te leasen, ben je niet in één klap heel veel geld kwijt aan de aanschaf van fitnessapparaten waardoor je bijvoorbeeld:
Kunt investeren in de marketing van je beginnende sportschool. Sporters komen vaak niet zomaar binnenwandelen en voor marketingactiviteiten is een budget nodig. De oplossing: lease de fitnessapparaten en investeer in sterke campagnes.
Het personeel kunt betalen. Je kunt niet zonder vakkundige medewerkers en door fitnestoestellen te leasen kun je ervoor zorgen dat je genoeg budget overhoudt voor je personeelskosten.
Beter kunt investeren in het pand van je eigen sportschool. Een mooie plek, een goed bereikbare locatie en een aantrekkelijk pand zijn belangrijk voor ondernemers die een eigen sportschool beginnen. Leasing van fitnessapparatuur biedt financiële ruimte voor dit soort belangrijke zaken.

Fitnesstoestellen leasen geeft financiële ruimte

Met andere woorden: er komen veel belangrijke zaken kijken bij het starten van een eigen sportschool. Zorg daarom voor voldoende liquide middelen en investeer niet al je geld in de fitnesstoestellen. Fitnessapparatuur leasen bij Fitlease geeft jou de financiële ruime die je nodig hebt om verstandig en doelgericht te ondernemen!

Mogelijkheden fitnessapparatuur leasen bij starten van eigen sportschool

Kortom: fitnessapparatuur leasen biedt heel veel voordelen voor startende sportschoolhouders. Open jij binnenkort je eigen fitnessclub of sportschool? Dan wil je vast graag diverse apparaten aanbieden en zeker weten dat de apparatuur van hoogwaardige kwaliteit is. Lease daarom je fitnessapparatuur bij Fitlease, want:

Je kunt ervoor kiezen om nieuwe of tweedehands fitnesstoestellen te leasen. Beide opties worden aangeboden tegen een aantrekkelijk maandbedrag, maar het leasen van tweedehands apparatuur zal nóg meer gaan schelen in de portemonnee. Daardoor kun je nóg beter investeren in andere belangrijke zaken!

Bij ons is het mogelijk om toestellen van verschillende fitnessmerken te leasen. Al onze toestellen zijn van hoogwaardige kwaliteit, waarbij je kunt denken aan merken zoals Matrix, Technogym, Panatta en Life Fitness.

Een eigen sportschool starten betekent vaak dat je blanco begint en van ieder soort fitnessapparaat graag iets aan je sporters wilt aanbieden. Ook dit is mogelijk bij Fitlease. Ga jij je eigen sportschool beginnen? Lease dan apparaten zoals loopbanden, spinningfietsen, overige cardio apparatuur, fitboxen of krachtapparatuur. Er is van alles mogelijk!

Wat vertellen klanten over Fitlease.nl?

Fitlease biedt scherpe maandelijkse prijzen voor een vooraf afgesproken leasetermijn. Mocht jij als fitness ondernemer of beginnend sportschoolhouder graag meer willen weten over het leasen van fitnesstoestellen: neem dan contact met ons op! Wij helpen je graag verder en sturen je indien gewenst graag een vrijblijvende offerte.

 • “Fitlease.nl biedt je de mogelijkheid om te groeien als bedrijf, samen met deskundig advies over apparaten die passend zijn in jou fitnesscentrum. Het persoonlijke contact vinden wij het fijnst als bedrijf!”
  Janick Leusink / Força Fit
 • “Wij zijn een startende fitnessclub en liepen tegen bepaalde punten aan waarbij Fitlease ons onwijs goed geholpen heeft. Onder andere met het maken van bepaalde keuzes zowel achter de schermen als van de apparatuur.”
  Steve Suppan / Gym Suppan
  © Fitlease. Alle rechten voorbehouden.
  Ontwerp en ontwikkeling door Gijs®.
  Algemene voorwaarden | Privacy policy | Sitemap