© Fitlease. Alle rechten voorbehouden.

Flexibel en betaalbaar

Als ondernemer in de fitnessbranche weet je dat investeren in kwalitatieve fitnessapparatuur essentieel is voor het succes van je onderneming. Maar waarom zou je al je kapitaal investeren in dure fitnessapparaten, als je ook kunt kiezen voor fitnessapparaten leasen? Met Fitlease bieden we je de mogelijkheid om zowel nieuwe als tweedehands fitnessapparatuur te leasen, zodat je meer budget overhoudt voor andere belangrijke zaken.

Voordelen van Fitnessapparatuur Leasen met Fitlease

Bij Fitlease begrijpen we dat elke ondernemer uniek is. Daarom bieden we verschillende lease-opties aan, zodat je altijd een oplossing vindt die past bij jouw behoeften en budget.

Enkele voordelen van het leasen van fitnessapparatuur via Fitlease zijn:

 1. Flexibiliteit: Kies uit een breed scala aan fitnessapparaten en merken en stel zo je ideale fitnessruimte samen.
 2. Financiële voordelen: Houd meer budget over voor zaken zoals huisvesting, personeelskosten, marketing en communicatie.
 3. Up-to-date apparatuur: Regelmatig je fitnessapparatuur upgraden is eenvoudig met leasen, zodat je altijd beschikt over de nieuwste technologie.
 4. Onderhoud en reparaties inbegrepen: Geen zorgen over onverwachte kosten, want onderhoud en reparaties zijn inbegrepen in je leasecontract.
 5. Tweedehands opties: Bespaar nog meer met de mogelijkheid om tweedehands fitnessapparatuur te leasen.

Hoe werkt Fitnessapparaten Leasen met Fitlease?

Het leasen van fitnessapparatuur bij Fitlease is eenvoudig en transparant. Volg de onderstaande stappen om te beginnen met het leasen van de perfecte fitnessapparaten voor jouw onderneming:

 1. Neem contact op met Fitlease en bespreek je wensen en behoeften.
 2. Ontvang een op maat gemaakt leasevoorstel, inclusief prijzen en voorwaarden.
 3. Beoordeel en accepteer het leasevoorstel, waarna we de gewenste fitnessapparatuur voor je regelen.
 4. Ontvang je fitnessapparatuur en geniet van de voordelen van leasen.
 5. Aan het einde van de leaseperiode kun je ervoor kiezen om de apparatuur te upgraden, over te nemen of terug te geven.
Trots op ons loyale en constant
groeiende klantenbestand
2004
Al meer dan 17 jaar ervaring
40.000+
Toestellen verleast
1.500+
Klanten
Wat vertellen klanten over Fitlease.nl?

Fitlease biedt scherpe maandelijkse prijzen voor een vooraf afgesproken leasetermijn. Mocht jij als fitness ondernemer of beginnend sportschoolhouder graag meer willen weten over het leasen van fitnesstoestellen: neem dan contact met ons op! Wij helpen je graag verder en sturen je indien gewenst graag een vrijblijvende offerte.

 • “Fitlease.nl biedt je de mogelijkheid om te groeien als bedrijf, samen met deskundig advies over apparaten die passend zijn in jou fitnesscentrum. Het persoonlijke contact vinden wij het fijnst als bedrijf!”
  Janick Leusink / Força Fit
 • “Wij zijn een startende fitnessclub en liepen tegen bepaalde punten aan waarbij Fitlease ons onwijs goed geholpen heeft. Onder andere met het maken van bepaalde keuzes zowel achter de schermen als van de apparatuur.”
  Steve Suppan / Gym Suppan
  © Fitlease. Alle rechten voorbehouden.
  Ontwerp en ontwikkeling door Gijs®.
  Algemene voorwaarden | Privacy policy | Sitemap