Lease fitnessapparatuur bij Fitlease!

Minder investeren, meer ruimte om te ondernemen

Lease fitnessapparatuur, want als ondernemer in de fitnessbranche moet je al genoeg investeren. Je wilt mee met de tijd, klanten vinden en binden met de modernste fitnesstoestellen en de nieuwste sporten. Investeren heeft echter een grote invloed op je liquiditeitspositie. Lease fitnessapparatuur bij Fitlease, dan investeer je minder en houd je meer ruimte om te ondernemen zoals jij dat wilt!

Lees meer over het leasen van fitnessapparatuur >

Lease fitnessapparatuur, ook tweedehands

Van huis uit zijn wij specialisten in fitness occasions. Als een van de eersten in Nederland stortten wij ons tientallen jaren geleden op de markt van tweedehands fitnessapparatuur. Sindsdien hebben wij ons ontwikkeld tot dé specialist in hoogwaardige gebruikte fitnessapparatuur. Refurbished topkwaliteit maakt de beste merken fitnesstoestellen betaalbaar.

Lees meer over tweedehands fitnessapparatuur >

Toonaangevende merken in fitnesstoestellen

Panatta

Panatta fitnessapparatuur: verlengstuk van je eigen identiteit, biomechanisch & ergonomisch. Nieuwe of tweedehands toestellen leasen? Bel Fitlease!

Lees meer >

Technogym

Technogym helpt mensen gezonder, bewuster & beter leven. Tweedehands Technogym fitnessapparatuur lease je via Fitlease, tegen een verrassend lage prijs.

Lees meer >

Matrix

Wij bieden een mooi assortiment refurbished Matrix toestellen: een tweede leven voor gerenoveerde fitness apparatuur: betaalbaar en duurzaam.

Lees meer >

Life Fitness

Life Fitness, fitnessapparatuur voor iedereen en in elke trainingsruimte. Betaalbaar dankzij lease van refurbished tweedehands!

Lees meer >

Meld je aan voor een gratis intakegesprek bij Fitlease!

Wil je gebruik maken van het gratis intakegesprek bij Fitlease en kijken naar jouw mogelijkheden? Vul dan je gegevens in en klik op ‘Versturen’