© Fitlease. Alle rechten voorbehouden.

Hoe kan Fitlease helpen bij het opstarten van een Fitnessstudio?

Het opstarten van een fitnessstudio is een spannende onderneming, maar het kan ook een uitdaging zijn. Een van de grootste investeringen is de aanschaf van fitnessapparatuur. Fitlease is hier om u te helpen. Wij bieden een breed scala aan leasingopties voor zowel nieuwe als gebruikte fitnessapparatuur.

Waarom kiezen voor Fitlease?

Bij Fitlease begrijpen we dat het opstarten van een fitnessstudio een grote investering is. Daarom bieden wij flexibele leasing opties om de kosten te spreiden en uw cashflow te verbeteren. Met onze full operational lease opties, kunt u genieten van het gebruik van topkwaliteit fitnessapparatuur zonder de volledige kosten vooraf te dragen.

Breed scala aan fitnessapparatuur

Van cardio apparatuur tot fitboxen en verschillende soorten kracht apparaten, bij Fitlease vindt u alles wat u nodig heeft om uw fitnessstudio te starten. Onze apparatuur is van topkwaliteit en voldoet aan alle veiligheidsnormen, zodat u uw klanten de beste fitnesservaring kunt bieden.

Uitgebreide ondersteuning

Bij Fitlease staan we niet alleen voor u klaar tijdens het leaseproces, maar ook daarna. Wij bieden uitgebreide ondersteuning en onderhoud om ervoor te zorgen dat uw apparatuur altijd in topconditie is. Zo kunt u zich concentreren op wat echt belangrijk is: het runnen van uw fitnessstudio.
Trots op ons loyale en constant
groeiende klantenbestand
2004
Al meer dan 17 jaar ervaring
40.000+
Toestellen verleast
1.500+
Klanten

Eigen fitnessstudio starten: waarom fitnessapparatuur leasen?

Bij Fitlease zijn we er om u te helpen bij elke stap op weg naar het succes van uw fitnessstudio. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen.

Wat vertellen klanten over Fitlease.nl?

Fitlease biedt scherpe maandelijkse prijzen voor een vooraf afgesproken leasetermijn. Mocht jij als fitness ondernemer of beginnend sportschoolhouder graag meer willen weten over het leasen van fitnesstoestellen: neem dan contact met ons op! Wij helpen je graag verder en sturen je indien gewenst graag een vrijblijvende offerte.

 • “Fitlease.nl biedt je de mogelijkheid om te groeien als bedrijf, samen met deskundig advies over apparaten die passend zijn in jou fitnesscentrum. Het persoonlijke contact vinden wij het fijnst als bedrijf!”
  Janick Leusink / Força Fit
 • “Wij zijn een startende fitnessclub en liepen tegen bepaalde punten aan waarbij Fitlease ons onwijs goed geholpen heeft. Onder andere met het maken van bepaalde keuzes zowel achter de schermen als van de apparatuur.”
  Steve Suppan / Gym Suppan
  © Fitlease. Alle rechten voorbehouden.
  Ontwerp en ontwikkeling door Gijs®.
  Algemene voorwaarden | Privacy policy | Sitemap