© Fitlease. Alle rechten voorbehouden.

Life Fitness tweedehands fitnessapparatuur leasen of kopen

Mensen actief houden. Dat is de missie van Life Fitness. En dan wel mensen in de breedste zin van het woord: mannen en vrouwen van jong tot oud! De eenvoudige, intelligente ontwerpen combineren techniek en design zodat ze werken in lijn met de biomechanische bewegingen van alle sporters. De Life Fitness fitnessapparatuur is te gebruiken in elke trainingsruimte.

Waarom kies je voor Fitlease?

Fitlease biedt jou de ruimte om te ondernemen. Het leasen van Life Fitness fitnessapparatuur is bij ons veel meer dan een financiering. Wij hebben kennis en ervaring op het gebied van financiën, fitnessapparatuur en ondernemerschap in de fitnessbranche. Met deze knowhow staan wij naast jou staan. Zo helpen wij jou bij succesvolle realisatie van al je plannen.

Waarom Life Fitness apparatuur leasen?

Life Fitness cardio en kracht toestellen kun je natuurlijk kopen. Maar je kunt er ook voor kiezen om de Life Fitness toestellen te leasen. Dat heeft als grootste voordeel dat je geen grote eenmalige investering hoeft te doen. Dit heeft een gunstige invloed op de liquiditeitspositie van je fitnesscentrum, je houdt meer ruimte om te ondernemen.

Nieuw of bestaand fitnesscentrum? Life Fitness apparatuur leasen kan altijd!

Ga je je eigen fitnessclub of sportschool openen? Of ben je als eigenaar van een bestaand fitnesscentrum op zoek naar de beste mogelijkheden om je Life Fitness toestellen te vernieuwen? Fitnessapparatuur leasen kan altijd. En dat maakt het ondernemen voor jou als eigenaar van een fitnessclub of sportschool een stuk leuker.

Soorten Life Fitness toestellen

Life Fitness toestellen die je bij Fitlease kunt leasen zijn onder andere:

 • Life Fitness crosstrainers
 • Life Fitness krachtstations
 • Life Fitness loopbanden
 • Life Fitness spinning bikes
 • Life Fitness dumbbells
Trots op ons loyale en constant
groeiende klantenbestand
2004
Al meer dan 17 jaar ervaring
40.000+
Toestellen verleast
1.500+
Klanten
Wat vertellen klanten over Fitlease.nl?
We hebben een aantal van onze klanten gevraagd om hun ervaringen te delen, zodat we onze dienst nóg meer kunnen verbeteren. Wij doen er dan ook alles aan om je goed van dienst te zijn en zijn daar best een beetje trots op!
 • “Fitlease.nl biedt je de mogelijkheid om te groeien als bedrijf, samen met deskundig advies over apparaten die passend zijn in jou fitnesscentrum. Het persoonlijke contact vinden wij het fijnst als bedrijf!”
  Janick Leusink / Força Fit
 • “Wij zijn een startende fitnessclub en liepen tegen bepaalde punten aan waarbij Fitlease ons onwijs goed geholpen heeft. Onder andere met het maken van bepaalde keuzes zowel achter de schermen als van de apparatuur.”
  Steve Suppan / Gym Suppan
  © Fitlease. Alle rechten voorbehouden.
  Ontwerp en ontwikkeling door Gijs®.
  Algemene voorwaarden | Privacy policy | Sitemap