© Fitlease. Alle rechten voorbehouden.

Panatta staat bekend om hun strakke en onberispelijke design

Panatta hoogwaardige cardio- & krachtapparatuur voor professioneel gebruik is een verlengstuk van je eigen identiteit. Zoals een Italiaans raspaardje betaamt, is het design strak en onberispelijk. Er is een enorme keuze in kleuren en kleurcombinaties. Ook heb je de mogelijkheid om je eigen logo op de apparatuur te laten plaatsen. Zo krijgt jouw boutique fitness, fitnesscentrum of sportschool exact de uitstraling die bij je past.

Panatta toestellen, biomechanisch & ergonomisch

Panatta toestellen hebben nog veel meer in huis dan alleen een markant design. Qua functionaliteit is de fitnessapparatuur uniek en innovatief. Een schat aan kennis en ervaring op het gebied van biomechanica en ergonomie ligt ten grondslag aan de ontwikkeling van Panatta toestellen. Zo werken jouw leden veilig, effectief en enthousiast aan hun kracht, conditie en uithoudingsvermogen.

Fitlease, exclusief samenwerkingspartner van Panatta in Nederland

Fitlease is exclusief samenwerkingspartner van Panatta fitnessapparatuur voor Nederland. Ons eigen serviceteam verzorgt preventief onderhoud en reparaties. Ook zijn wij voor onze Panatta sport clubs een vraagbaak voor advies en ondersteuning. Als direct verlengstuk van dit topmerk onderhouden wij directe, intensieve contacten met deze Italiaanse producent.

Nieuwe of tweedehands Panatta apparatuur leasen of kopen

Panatta apparatuur voor cardio en kracht kun je natuurlijk kopen. Maar je kunt er ook voor kiezen om de toestellen te leasen. Dat heeft als grootste voordeel dat je geen grote eenmalige investering hoeft te doen. Dit heeft een gunstige invloed op de liquiditeitspositie van je fitnesscentrum, je houdt meer ruimte om te ondernemen.

Lees meer over het leasen van fitnessapparatuur

Soorten Panatta toestellen

Panatta toestellen die je bij Fitlease kunt leasen, zijn onder andere:

 • Panatta crosstrainers
 • Panatta krachtstations
 • Panatta loopbanden
Trots op ons loyale en constant
groeiende klantenbestand
2004
Al meer dan 17 jaar ervaring
40.000+
Toestellen verleast
1.500+
Klanten
Wat vertellen klanten over Fitlease.nl?
We hebben een aantal van onze klanten gevraagd om hun ervaringen te delen, zodat we onze dienst nóg meer kunnen verbeteren. Wij doen er dan ook alles aan om je goed van dienst te zijn en zijn daar best een beetje trots op!
 • “Fitlease.nl biedt je de mogelijkheid om te groeien als bedrijf, samen met deskundig advies over apparaten die passend zijn in jou fitnesscentrum. Het persoonlijke contact vinden wij het fijnst als bedrijf!”
  Janick Leusink / Força Fit
 • “Wij zijn een startende fitnessclub en liepen tegen bepaalde punten aan waarbij Fitlease ons onwijs goed geholpen heeft. Onder andere met het maken van bepaalde keuzes zowel achter de schermen als van de apparatuur.”
  Steve Suppan / Gym Suppan
  © Fitlease. Alle rechten voorbehouden.
  Ontwerp en ontwikkeling door Gijs®.
  Algemene voorwaarden | Privacy policy | Sitemap