© Fitlease. Alle rechten voorbehouden.

Technogym tweedehands fitnessapparatuur leasen of kopen

Technogym noemt zichzelf graag The Wellness Company. De Technogym fitnessapparatuur maakt deel uit van een breder concept van lichaamsbeweging, voeding en mindset. Dit bedrijf heeft als missie om mensen te helpen gezonder, bewuster en beter te leven. De fitnessapparaten voor cardiotraining, krachttraining, functionele training en groepstrainingen zijn ontwikkeld op basis van decennia aan ervaring en onderzoek. Via Fitlease kun je refurbished tweedehands Technogym fitnesstoestellen leasen tegen een meer dan aantrekkelijke, vaste prijs per maand.

Fitlease geeft je alle ruimte om te ondernemen

Ben je fitnessondernemer? Dan wil je toch de ruimte om te ondernemen? Voorkom dat een groot deel van je liquide middelen gaan zitten in je fitnessapparatuur. Kies voor leasen in plaats van investeren. En als je dan ook nog kiest voor zeer betaalbare tweedehands Technogym apparatuur, dan bied je jouw leden een prachtig arsenaal fitnesstoestellen, terwijl jouw maandelijke kosten verrassend laag zijn.

Nieuwe sportschool openen? Lease tweedehands Technogym toestellen bij Fitlease

Technogym cardio en kracht apparatuur kun je natuurlijk kopen. Maar je kunt er ook voor kiezen om de toestellen te leasen. Dat heeft als grootste voordeel dat je geen grote eenmalige investering hoeft te doen in je cardio- en krachttoestellen. Dit heeft een gunstige invloed op de liquiditeitspositie van je fitnesscentrum, je houdt meer ruimte om te ondernemen.

Werk samen met Fitlease aan verbetering van je financiële positie

Bij Fitlease is het leasen van Technogym toestellen veel meer dan alleen maar een financieringsvorm. Wij hebben niet alleen verstand van financiën, maar vooral ook een schat aan knowhow op het gebied van ondernemerschap in de fitnessbranche en fitnessapparatuur. Na de financiering blijven wij desgewenst de gehele leaseperiode met je in contact om samen met jou te bepalen waar en hoe je jouw financiële positie verder kunt verbeteren.

Soorten Technogym fitnessapparatuur

Technogym krachttoestellen en fitnesstoestellen die je bij Fitlease kunt leasen of kopen, zijn onder meer:

 • Technogym spinning bikes
 • Technogym dumbbells
 • Technogym crosstrainers
 • Technogym krachtstations
 • Technogym loopbanden
Trots op ons loyale en constant
groeiende klantenbestand
2004
Al meer dan 17 jaar ervaring
40.000+
Toestellen verleast
1.500+
Klanten
Wat vertellen klanten over Fitlease.nl?
We hebben een aantal van onze klanten gevraagd om hun ervaringen te delen, zodat we onze dienst nóg meer kunnen verbeteren. Wij doen er dan ook alles aan om je goed van dienst te zijn en zijn daar best een beetje trots op!
 • “Fitlease.nl biedt je de mogelijkheid om te groeien als bedrijf, samen met deskundig advies over apparaten die passend zijn in jou fitnesscentrum. Het persoonlijke contact vinden wij het fijnst als bedrijf!”
  Janick Leusink / Força Fit
 • “Wij zijn een startende fitnessclub en liepen tegen bepaalde punten aan waarbij Fitlease ons onwijs goed geholpen heeft. Onder andere met het maken van bepaalde keuzes zowel achter de schermen als van de apparatuur.”
  Steve Suppan / Gym Suppan
  © Fitlease. Alle rechten voorbehouden.
  Ontwerp en ontwikkeling door Gijs®.
  Algemene voorwaarden | Privacy policy | Sitemap