Life Fitness tweedehands fitnessapparatuur leasen of kopen

De fitnessapparatuur van Life Fitness is te gebruiken in elke trainingsruimte

Mensen actief houden. Dat is de missie van Life Fitness. En dan wel mensen in de breedste zin van het woord: mannen en vrouwen van jong tot oud! De eenvoudige, intelligente ontwerpen combineren techniek en design zodat ze werken in lijn met de biomechanische bewegingen van alle sporters. De Life Fitness fitnessapparatuur is te gebruiken in elke trainingsruimte.

Waarom kies je voor Fitlease?

Fitlease biedt jou de ruimte om te ondernemen. Het leasen van Life Fitness fitnessapparatuur is bij ons veel meer dan een financiering. Wij hebben kennis en ervaring op het gebied van financiën, fitnessapparatuur en ondernemerschap in de fitnessbranche. Met deze knowhow staan wij naast jou staan. Zo helpen wij jou bij succesvolle realisatie van al je plannen.

Waarom Life Fitness apparatuur leasen?

Life Fitness cardio en kracht toestellen kun je natuurlijk kopen. Maar je kunt er ook voor kiezen om de Life Fitness toestellen te leasen. Dat heeft als grootste voordeel dat je geen grote eenmalige investering hoeft te doen. Dit heeft een gunstige invloed op de liquiditeitspositie van je fitnesscentrum, je houdt meer ruimte om te ondernemen.

Lees meer over het leasen van fitnessapparatuur >

Nieuw of bestaand fitnesscentrum?
Life Fitness apparatuur leasen kan altijd!

Ga je je eigen fitnessclub of sportschool openen? Of ben je als eigenaar van een bestaand fitnesscentrum op zoek naar de beste mogelijkheden om je Life Fitness toestellen te vernieuwen? Fitnessapparatuur leasen kan altijd. En dat maakt het ondernemen voor jou als eigenaar van een fitnessclub of sportschool een stuk leuker.

Lees meer over de leasemogelijkheden voor nieuwe fitnesscentra >

Soorten Life Fitness toestellen

Life Fitness toestellen die je bij Fitlease kunt leasen of kopen, zijn onder meer:

  • Life Fitness crosstrainers
  • Life Fitness krachtstations
  • Life Fitness loopbanden
  • Life Fitness spinning bikes
  • Life Fitness dumbbells

Meld je aan voor een gratis intakegesprek bij Fitlease!

Wil je gebruik maken van het gratis intakegesprek bij Fitlease en kijken naar jouw mogelijkheden? Vul dan je gegevens in en klik op ‘Versturen’