Panatta fitnessapparatuur, verlengstuk van je eigen identiteit

Panatta staat bekend om hun strakke en onberispelijke design

Panatta hoogwaardige cardio- & krachtapparatuur voor professioneel gebruik is een verlengstuk van je eigen identiteit. Zoals een Italiaans raspaardje betaamt, is het design strak en onberispelijk. Er is een enorme keuze in kleuren en kleurcombinaties. Ook heb je de mogelijkheid om je eigen logo op de apparatuur te laten plaatsen. Zo krijgt jouw boutique fitness, fitnesscentrum of sportschool exact de uitstraling die bij je past.

Panatta toestellen, biomechanisch & ergonomisch

Panatta toestellen hebben nog veel meer in huis dan alleen een markant design. Qua functionaliteit is de fitnessapparatuur uniek en innovatief. Een schat aan kennis en ervaring op het gebied van biomechanica en ergonomie ligt ten grondslag aan de ontwikkeling van Panatta toestellen. Zo werken jouw leden veilig, effectief en enthousiast aan hun kracht, conditie en uithoudingsvermogen.

Fitlease, exclusief distributeur van Panatta in Nederland en Duitsland

Fitlease is exclusief distributeur van Panatta fitnessapparatuur voor Nederland en België. Ons eigen serviceteam verzorgt preventief onderhoud en reparaties. Ook zijn wij voor onze Panatta sport clubs een vraagbaak voor advies en ondersteuning. Als direct verlengstuk van dit topmerk onderhouden wij directe, intensieve contacten met deze Italiaanse producent.

Nieuwe of tweedehands Panatta apparatuur leasen of kopen

Panatta apparatuur voor cardio en kracht kun je natuurlijk kopen. Maar je kunt er ook voor kiezen om de toestellen te leasen. Dat heeft als grootste voordeel dat je geen grote eenmalige investering hoeft te doen. Dit heeft een gunstige invloed op de liquiditeitspositie van je fitnesscentrum, je houdt meer ruimte om te ondernemen.

Lees meer over het leasen van fitnessapparatuur >

Lees meer over tweedehands fitnessapparatuur >

Soorten Life Fitness toestellen

Panatta toestellen die je bij Fitlease kunt leasen of kopen, zijn onder meer:

  • Panatta crosstrainers
  • Panatta krachtstations
  • Panatta loopbanden

Meld je aan voor een gratis intakegesprek bij Fitlease!

Wil je gebruik maken van het gratis intakegesprek bij Fitlease en kijken naar jouw mogelijkheden? Vul dan je gegevens in en klik op ‘Versturen’