Tweedehands fitnessapparatuur

Tweedehands fitnessapparatuur leasen of kopen

Tweedehands fitnessapparatuur is voor veel fitnesscentra en sportscholen een uitstekend alternatief voor nieuwe fitnessapparaten Al tientallen jaren zijn wij actief op de markt van gebruikte fitnesstoestellen. Bij Fitlease vind je een mooi assortiment hoogwaardige tweedehands fitnesstoestellen, een tweede leven voor gebruikte fitnessapparatuur: betaalbaar en duurzaam.

Al tientallen jaren specialisten in gebruikte fitnesstoestellen

Specialisten in gebruikte fitnesstoestellen. Dat zijn wij van huis uit, al tientallen jaren. Als één van de eersten in Nederland specialiseerden wij ons in de verkoop van tweedehands fitnessapparatuur. Het gaat hierbij om tweedehands fitnesstoestellen: hoogwaardige functionele kwaliteit waar hooguit een enkele gebruikersspoor op zit.

Topkwaliteit fitnessapparatuur voor de prijs van een occasion

De technische experts van Fitlease geven fgebruikte itnessapparatuur een tweede leven. Ze knappen 2de hands fitnesstoestellen helemaal op zodat ze technisch weer als nieuw zijn. En dat merk je in de prijs: onze gebruikte fitnessapparatuur is opvallend betaalbaar.

Een jaar garantie op onze tweedehands fitnesstoestellen

Wij staan voor onze kwaliteit. Daarom krijg je bij ons een jaar garantie op alle 2de handse fitnessapparatuur die je aanschaft. En of het nou binnen of buiten de garantie valt, met onze onberispelijke service staan wij klaar voor al onze klanten.

Blijf je financiële positie verbeteren met Fitlease

Wil je ook op langere termijn blijven werken aan verbetering van de financiële positie van je fitnesscentrum of sportschool? Fitlease blijft hierover graag met jou in contact. Want het leasen van tweedehands fitnessapparatuur is bij Fitlease veel meer dan alleen maar een financiering. Met een schat aan knowhow op het gebied van ondernemerschap in de fitnessbranche en fitnessapparatuur staan wij je graag bij met advies. 

Topmerken fitnesstoestellen

Fitlease biedt een zeer breed assortiment gebruikte fitnessapparatuur van de beste merken. Topmerken in ons assortiment zijn:

  • Panatta tweedehands
  • Technogym tweedehands
  • Life Fitness tweedehands
  • Matrix tweedehands

Meld je aan voor een gratis intakegesprek bij Fitlease!

Wil je gebruik maken van het gratis intakegesprek bij Fitlease en kijken naar jouw mogelijkheden? Vul dan je gegevens in en klik op ‘Versturen’