© Fitlease. Alle rechten voorbehouden.

Waarom zou ik Fitlease kiezen als mijn partner in fitnessapparatuur leasen?

Als je een fitnessstudio wilt starten of je huidige sportschool wilt upgraden, is de keuze van een leasepartner cruciaal. Fitlease biedt een breed scala aan voordelen die je helpen om je fitnessdoelen te bereiken.

Flexibele lease-opties

Bij Fitlease kun je zowel nieuwe als gebruikte fitnessapparatuur leasen. Dit geeft je de vrijheid om te kiezen wat het beste bij je budget en behoeften past.

Uitstekende klantenservice

Onze klantenservice staat altijd voor je klaar. Of je nu vragen hebt over je leasecontract of hulp nodig hebt bij het kiezen van de juiste apparatuur, wij zijn er om je te helpen.

Kwaliteit en betrouwbaarheid

We bieden alleen fitnessapparatuur van topkwaliteit aan. Dit zorgt ervoor dat je klanten een veilige en effectieve workout kunnen hebben, elke keer weer.

Financiële voordelen

Leasen bij Fitlease helpt je om nu geld te besparen, zodat je later meer kunt verdienen. Onze flexibele betalingsopties maken het gemakkelijker om je bedrijf te starten of uit te breiden.
Trots op ons loyale en constant
groeiende klantenbestand
2004
Al meer dan 17 jaar ervaring
40.000+
Toestellen verleast
1.500+
Klanten

Volledige ondersteuning

We bieden volledige ondersteuning, van het installeren van je nieuwe apparatuur tot het onderhoud ervan. Zo kun jij je concentreren op wat echt belangrijk is: je klanten en je bedrijf. Klaar om te ontdekken waarom Fitlease de beste partner is voor jouw fitnessonderneming? Neem vandaag nog contact met ons op!
Wat vertellen klanten over Fitlease.nl?

Fitlease biedt scherpe maandelijkse prijzen voor een vooraf afgesproken leasetermijn. Mocht jij als fitness ondernemer of beginnend sportschoolhouder graag meer willen weten over het leasen van fitnesstoestellen: neem dan contact met ons op! Wij helpen je graag verder en sturen je indien gewenst graag een vrijblijvende offerte.

 • “Fitlease.nl biedt je de mogelijkheid om te groeien als bedrijf, samen met deskundig advies over apparaten die passend zijn in jou fitnesscentrum. Het persoonlijke contact vinden wij het fijnst als bedrijf!”
  Janick Leusink / Força Fit
 • “Wij zijn een startende fitnessclub en liepen tegen bepaalde punten aan waarbij Fitlease ons onwijs goed geholpen heeft. Onder andere met het maken van bepaalde keuzes zowel achter de schermen als van de apparatuur.”
  Steve Suppan / Gym Suppan
  © Fitlease. Alle rechten voorbehouden.
  Ontwerp en ontwikkeling door Gijs®.
  Algemene voorwaarden | Privacy policy | Sitemap