Matrix tweedehands fitnessapparatuur leasen of kopen

Er bestaat voor elke situatie een compleet aanbod aan Matrix apparatuur

Matrix fitnessapparatuur is er voor alle wensen, behoeftes, fysieke ruimtes en budgetten. Van thuis tot topsport, van boutique fitness tot budget sportschool: er bestaat voor elke situatie een compleet aanbod Matrix apparatuur. Bij Fitlease vind je een mooi assortiment refurbished Matrix toestellen: een tweede leven voor gerenoveerde Matrix fitnessapparatuur: betaalbaar en duurzaam.

Fitlease geeft fitnessondernemers de ruimte

Fitlease geeft fitnessondernemers de ruimte. Het leasen van tweedehands Matrix fitnessapparatuur voor een vaste, betaalbare prijs biedt zekerheid en voorkomt een hoge eenmalige investering. Bovendien is fitnessapparatuur leasen bij ons veel meer dan alleen maar een financieringsvorm. Met een schat aan knowhow op het gebied van financiën, fitnessapparatuur en ondernemerschap in de fitnessbranche gaan wij naast jou staan om al je dromen werkelijkheid te laten worden.

Waarom kies je voor het leasen van Matrix fitnessapparaten?

Fitnessapparatuur kopen is een enorme investering voor fitnessondernemers. Daarom bieden wij jou de kans om tweedehands Matrix fitnessapparaten te leasen. Onze refurbished Matrix toestellen zijn van topkwaliteit, maar toch zeer scherp geprijsd. En dankzij de aantrekkelijke leaseconstructie hoef je geen grote, eenmalige investering te doen. Dit is bijzonder positief voor je liquiditeitspositie en geeft je volop ruimte om te ondernemen.

Lees meer over het leasen van fitnessapparatuur >

Sportschool openen? Lease je Matrix fitnesstoestellen

Ga jij je eigen fitnessclub of sportschool openen? Daar komt heel wat bij kijken. Je moet van alles regelen en financieren, zoals de aanschaf van je apparatuur. Fitlease helpt je hierbij graag verder met het leasen van je Matrix fitnesstoestellen. Je hoeft niet naar de bank of een andere financier. En dat scheelt toch een boel tijd en zorgen. Je houdt ruimte om te gaan ondernemen en dat maakt het openen van jouw fitnesscentrum toch gelijk  een stuk leuker.

Lees meer over leasen bij het openen van je sportschool >

Soorten Matrix apparatuur

Soorten Matrix fitnessapparaten die je bij Fitlease kunt leasen of kopen, zijn onder meer:

  • Matrix krachtstations
  • Matrix crosstrainers
  • Matrix dumbbells
  • Matrix (hard-) loopbanden
  • Matrix spinning bikes
  • Matrix cardio

Meld je aan voor een gratis intakegesprek bij Fitlease!

Wil je gebruik maken van het gratis intakegesprek bij Fitlease en kijken naar jouw mogelijkheden? Vul dan je gegevens in en klik op ‘Versturen’