Sportschool openen? Lease je fitnessapparatuur!

Leasen voorkomt hoge opstartkosten voor beginnende sportschoolhouders

Ga je een sportschool openen? Of een fitnesscentrum of boutique fitness beginnen? Dan krijg je te maken met hoge opstartkosten. Je moet flink investeren voordat de eerste sporters hun kracht- & cardiotrainingen bij jou kunnen gaan doen. Koop je al je fitnessapparatuur, dan gaat dit gepaard met een grote investering. Dat hoeft echter niet. Want ook als je net gaat beginnen met je sportschool, kun je bij Fitlease je fitnessapparatuur leasen.

– Financiële lucht en rust voor startende ondernemers in de fitnessbranche –

Zeer aantrekkelijk voor starters in de fitnessbranche

Ga jij je eigen sportschool openen? Voor starters in de fitnessbranche die een eigen fitness openen of een eigen (kleine) sportschool beginnen is het zeer aantrekkelijk om in zee te gaan met Fitlease. Want dankzij de leaseconstructie blijft je liquiditeitspositie intact. En dat geeft jou maximale ruimte om te ondernemen, financiële middelen voor bijvoorbeeld:

Marketing

Het werven en binden van leden kost best veel tijd, energie en vooral geld als je een eigen sportschool gaat beginnen. Dit is echter wel je primaire inkomstenbron. Want zonder leden kan jouw fitnesscentrum niet bestaan.

Vastgoed

Je eigen fitness beginnen? Dan is de locatie van je fitnesscentrum heel belangrijk. Een aantrekkelijk pand dat goed bereikbaar is – zowel met de auto, op de fiets, te voet als met het openbaar vervoer – levert een belangrijke bijdrage aan de succesformule als je gaat beginnen met een sportschool. Hoe mooier en beter de plek, hoe hoger de huisvestingskosten.

Medewerkers

Personeelskosten zijn hoog. Je kunt echter niet zonder vakkundige, klantvriendelijke en betrouwbare medewerkers. Ook hieraan hangt een prijskaartje.

Kortom: ga jij je eigen fitness starten, zorg er dan voor dat je voldoende liquide middelen tot je beschikking hebt voor deze belangrijke zaken. En investeer niet al je geld in fitnesstoestellen. Fitnessapparatuur leasen bij Fitlease geeft jou de ruimte die je nodig hebt om verstandig en doelgericht te ondernemen.

Welke fitnessapparatuur kun je zoal leasen?

Sportschool openen? Bij Fitlease kun je fitnessapparatuur leasen die je nodig hebt. Wij bieden een zeer breed assortiment nieuwe en tweedehands fitnessapparatuur van de beste merken. Topmerken in ons assortiment zijn:

Panatta
TechnoGym
Life Fitness
Matrix

Meld je aan voor een gratis intakegesprek bij Fitlease!

Wil je gebruik maken van het gratis intakegesprek bij Fitlease en kijken naar jouw mogelijkheden? Vul dan je gegevens in en klik op ‘Versturen’